Gloednieuwe website

Noordhoek Geraspte Kaas kent vanaf heden een gloednieuwe website en zegt daarmee gedag tegen het klassieke design. De oude website heeft de afgelopen jaren zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. Maar terwijl Noordhoek constant is blijven vernieuwen, was de website wel verouderd. Daarom was het hoog tijd voor een flinke update.

De nieuwe website kent een fris design dat goed past bij de stijl van Noordhoek. Er zijn vele nieuwe pagina’s toegevoegd in vergelijking met de oude website, zo is ons assortiment duidelijk weergegeven, zijn de raspmogelijkheid in detail geformuleerd en vindt u alle contactpersonen op de nieuwe website. Verder is de website ook volledig toegankelijk voor mobiele devices zoals smartphones, tablets etc. Deze website zal ook volledig up-to-date worden gehouden.

Wij van Noordhoek Geraspte Kaas bevelen het van harte aan om de nieuwe website volledig te bekijken. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij ons team terecht. Hopelijk kan deze gloednieuwe website u in de toekomst van dienst zijn.

Het team van Noordhoek Geraspte Kaas

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.