Over ons

Over Noordhoek

Familiebedrijf om trots op te zijn

Noordhoek Geraspte Kaas is dé specialist op het gebied van geraspte kaas. Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij in staat een product te maken dat volledig aan de wensen en behoeften van onze afnemers voldoet: een op maat gemaakt product, voor elke klant weer iets anders. Dát is onze specialiteit.

Het beste resultaat

Ons met zorg samengestelde kwaliteitsteam zorgt voor een zeer hygiënische werkwijze en ziet er samen met de inkoopafdeling op toe dat er kwaliteitskaas wordt gebruikt voor de producten van onze klanten. Zo kunnen we het beste resultaat garanderen! Daarbij hechten wij een enorme waarde aan onze service en de relatie met onze klanten. Het team van Noordhoek zet zich altijd vol enthousiasme in voor haar klanten.

Toepassingen

De producten van Noordhoek Geraspte Kaas vinden hun weg naar grote bakkerijen, pizzafabrikanten, horecagroothandels en andere bedrijven binnen de levensmiddelenindustrie. Onze geraspte kaas laat zich gemakkelijk uitstrooien over producten als pizza’s, bakkerijproducten en (vlees)gerechten. Tevens worden onze producten verwerkt in bijvoorbeeld deegmixen en kant-en-klaarproducten.

Onze historie

 1. Markthandel Cees Noordhoek

  In 1967 besluit een van de Noordhoek broers zijn eigen koers te gaan varen en start een eigen markthandel. Zijn passie voor het product zorgt ervoor dat Cees binnen afzienbare tijd zeer succesvol hierin wordt.

  Markthandel Cees Noordhoek
 2. Oprichting Noordhoek Kaas

  Oprichting Noordhoek Geraspte Kaas

  Cees Noordhoek ontmoet op de markt Tijmen Koelewijn, die op dat moment bakkersproducten verkoopt. Samen komen ze op het idee om kaas te raspen voor bakkerijen. Wat begint met een handrasp ontpopt zicht al snel tot een heus bedrijf in Bodegraven!

 3. Nieuwbouw van pand

  Al snel groeit Noordhoek Geraspte Kaas uit haar jasje. Een nieuw pand op het nieuwe bedrijventerrein in Bodegraven is een feit. State of the art productie- en expeditieruimtes en mooie kantoren sieren de Klipperaak.

  Noordhoek Kaas nieuwbouw pand
 4. Uitbreiding van pand

  Nog geen 10 jaar later zijn we toe aan uitbreiding. Noordhoek verdubbelt in oppervlakte en start een professionaliseringsslag. Ook de huisstijl van Noordhoek wordt volledig opgefrist en gemoderniseerd.

  Noordhoek Kaas uitbreiding pand